NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی خبر داد؛

ضبط کفش و پوشاک خارجی قاچاق در ارومیه

تاریخ انتشار: 1404/09/23 | 22:39

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی گفت: قاچاقچی پوشاک و کفش استوک در ارومیه به پرداخت هفت میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

به گزارش نای قلم، حسین نجف زاده در گفتگویی اظهار کرد: پرونده قاچاق ۱۸۴ کیلوگرم پوشاک و ۲۷۵ جفت کفش خارجی استوک به ارزش هفت میلیارد ریال در شعبه ششم ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک قانونی تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده متخلف را به پرداخت هفت میلیارد ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی کالا محکوم کرد.

نجف زاده اضافه کرد: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی استان محموله قاچاق را در بازرسی از یک دستگاه خودروی وانت نیسان کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام/

 

 

ارسال نظرات