NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

رئیس پلیس فتا آذربایجان غربی:

مراقب کلاهبرداران سایبری در ایام پایانی سال باشیم

تاریخ انتشار: 1403/12/16 | 21:30

رئیس پلیس فتا آذربایجان غربی با نزدیک شدن به ایام پایانی سال، نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران سایبری و ترفند‌های آنها برای فریب کاربران هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مهاباد، سرهنگ اکبر نصرتی، رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی در خصوص جزئیات این خبر اظهار کرد: مجرمین و کلاهبرداران سایبری همواره از هر موقعیتی سوء استفاده کرده و در صدد به دام انداختن افراد ناآگاه هستند؛ مجرمین در ایام پایانی سال نیز با استفاده از ترفند‌های مختلفی در صدد گرفتار نمودن کاربران هستند.

نصرتی ادامه داد: یکی از این موضوعات، خرید‌های اینترنتی است که برخی از افراد با ترفند‌هایی مانند حراج‌های پایانی سال، تخفیف‌های ویژه نوروز و ... کاربران را به خرید تشویق نموده و پس از دریافت مبالغی دیگر پاسخگوی خریداران نمی‌شوند.

وی افزود: تور‌های مسافرتی تقلبی و فروش بلیط‌های مسافرتی از دیگر ترفند‌های مجرمین است که با هدف هدایت خریداران به درگاه‌های پرداخت جعلی طراحی شده‌اند که بلافاصله بعد از مراجعه افراد به این درگاه‌ها اطلاعات حساب‌های بانکی آنان به سرقت برده می‌شود.

رئیس پلیس فتا آذربایجان غربی گفت: در هنگام اجاره ویلا و یا اقامتگاه از سایت‌ها و اپلیکیشن‌های معتبر و دارای مجوز‌های لازم در این زمینه استفاده نموده و با آگاهی کامل نسبت به اجاره آن اقدام نمایید، زیرا کلاهبرداران به بهانه‌های مختلف درخواست بیعانه می‌کنند و مالباختگان نیز پس از واریز بیعانه و مراجعه به محل رزرو شده متوجه کلاهبرداری بودن آگهی می‌شوند.

نصرتی ادامه داد: ارسال لینک‌های جعلی با موضوعات مختلف نیز از جمله ترفند‌هایی هستند که موجب گرفتاری می‌شوند، پس به منظور جلوگیری از قربانی شدن در این زمینه از مراجعه به لینک‌ها اکیدا خودداری نمایید.

رئیس پلیس فتا آذربایجان غربی به هموطنان توصیه کرد: پلیس‌فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی بوده و عموم مردم می‌توانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری به پلیس فتا و یا استفاده از سایت پلیس‌فتا به نشانی www.fata.gov.ir و تماس با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ در میان بگذارند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات