NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

رئیس سازمان هواشناسی:

بارورسازی ابر‌ها راه نجات خشکسالی نیست

تاریخ انتشار: 1404/07/25 | 17:32

رئیس سازمان هواشناسی اعلام کرد بارورسازی ابر‌ها نمی‌تواند راه‌حل قطعی برای مقابله با خشکسالی باشد و بسیاری از کشورها اجرای این طرح را متوقف کرده اند.

به گزارش نای قلم از مخاطب ۲۴، سحر تاجبخش با اشاره به دیدگاه بین‌المللی نسبت به این موضوع اظهار کرد: «سازمان جهانی هواشناسی نه کشور‌ها را به اجرای طرح بارورسازی ابر‌ها توصیه می‌کند و نه آنان را از آن بازمی‌دارد. در واقع این طرح در سطح جهانی بیشتر جنبه تحقیقاتی دارد تا اجرایی.»

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه خاطرنشان کرد: «بارورسازی ابر‌ها نمی‌تواند جایگزینی برای مدیریت منابع آبی یا احیای آب‌های زیرزمینی باشد. هرچند می‌توان در قالب پژوهش‌های علمی این موضوع را دنبال کرد، اما نباید آن را به‌عنوان راهکار قطعی برای حل بحران‌های زیست‌محیطی کشور، از جمله احیای دریاچه ارومیه، مطرح کرد.»

وی تأکید کرد: «در شرایط کنونی، مدیریت بهینه منابع آبی، اصلاح الگوی مصرف و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های نوین تأمین آب، راهکار‌های مؤثرتری برای مقابله با خشکسالی به شمار می‌روند.»

انتهای پیام/

 

ارسال نظرات