NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور؛

پروژه‌های عمرانی با وجود فشارهای اقتصادی متوقف نمی‌شوند

تاریخ انتشار: 1405/07/14 | 18:05

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با تکیه بر روحیه مقاومت و تلاش برای خدمت‌رسانی به مردم، اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی کشور با وجود شرایط دشوار اقتصادی و فشارهای خارجی متوقف نشده و با جدیت ادامه دارد.

به گزارش نای قلم، هاشم امینی در مراسم بهره‌برداری از سامانه فاضلاب روستای «وار» شهرستان خوی، با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های آب و فاضلاب، اظهار کرد: اجرای طرح‌های زیرساختی و خدمت‌رسانی به مردم، نیازمند استمرار تلاش‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود کشور است و در این مسیر پروژه‌های عمرانی متوقف نخواهند شد.

وی با اشاره به وضعیت پوشش شبکه فاضلاب در کشور، خاطرنشان کرد: توسعه خدمات فاضلاب در مناطق روستایی از اولویت‌های مهم این صنعت است و اجرای پروژه‌های جدید در این مناطق با جدیت دنبال می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با قدردانی از اهالی روستای وار برای واگذاری زمین مورد نیاز اجرای پروژه، افزود: سامانه فاضلاب این روستا با استفاده از روش‌های نوین مهندسی و در مقیاس کوچک طراحی و اجرا شده و می‌تواند علاوه بر ارتقای بهداشت عمومی و حفاظت از محیط‌زیست، به‌عنوان یک ظرفیت آموزشی برای مراکز دانشگاهی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

امینی همچنین از پیش‌بینی اعتبار برای توسعه شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی خبر داد و گفت: برای آبرسانی به ۲۵ روستای باقی‌مانده شهرستان خوی، مبلغ ۶۳ میلیارد تومان در بودجه سال ۱۴۰۵ پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با پذیرش ماده ۲۳، روند پیگیری پروژه‌های فاضلاب خوی و شهرک ولی‌عصر(عج) ادامه خواهد داشت و با استفاده از ظرفیت تسهیلات ماده ۵۶، احداث شبکه فاضلاب خوی دنبال می‌شود.

در این مراسم، سامانه فاضلاب روستای وار شهرستان خوی با هدف ارتقای خدمات فاضلاب، بهبود بهداشت عمومی و حفاظت از محیط‌زیست منطقه به بهره‌برداری رسید.

در اجرای این طرح ۲۴ کیلومتر شبکه فاضلاب با لوله فاضلابی دو جداره ۲۰۰ و ۲۵۰ میلیمتری، یک کیلومتر خط انتقال با لوله ۳۱۵ میلیمتری و نیروی رسانی انجام شده است.

 فرآیند تصفیه فاضلاب این سامانه SBR با ظرفیت ٨۹۲ مترمکب در شبانه روز بوده و با بهره برداری از آن که سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه دربر داشته است، پنج هزار نفر جمعیت روستایی از سامانه جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برخوردار شدند.

 

ارسال نظرات