گوهرشاد؛ پلی بین کارآفرینان مد و لباس با مصرفکنندگان
رئیس دانشگاه ملی مهارت ارومیه گفت: جشنواره گوهرشاد ارومیه پل ارتباطی بین کارآفرینان مد و لباس با مصرفکنندگان برقرار کرده است.
به گزارش نای قلم، وحید معصومینیا در گفتوگویی ضمن تشکر از مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری برای برگزاری چهارمین جشنواره ملی گوهرشاد در ارومیه اظهار کرد: این جشنواره پل ارتباطی بین کارآفرینان مد و لباس با مصرفکنندگان برقرار کرده و با تسهیلگری زمینه فروش و شناسایی تولیدات عفیفانه را فراهم کرده است.
وی افزود: در حاشیه چهارمین نمایشگاه ملی پوشاک ایرانی اسلامی گوهر شاد ارومیه، در قالب اینوا تفاهمنامه همکاری مشترکی بین دانشگاه ملی مهارت و شرکت «دیانت تجارت ریسمان» بزرگترین تولیدکننده پوشاک کشور، منعقد شد که هدف اصلی این تفاهمنامه، ایجاد ارتباط مؤثر بین صنعت و دانشگاه، بهکارگیری ظرفیتهای دانشگاه برای توسعه تولید پوشاک و اشتغالزایی است.
رئیس دانشگاه ملی مهارت ارومیه بیان کرد: براساس این تفاهمنامه، شرکت دیانت تجارت ریسمان متعهد به جذب ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از نیروی کار مورد نیاز خود از میان فارغالتحصیلان و دانشجویان رشتههای مرتبط دانشگاه مانند طراحی، دوخت و لباس شده است.
انتهای پیام/