NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

معاون سیاسی اجتماعی استاندار:

دانش آموزان و دانشجویان پرچمدار اقتدار کشور هستند

تاریخ انتشار: 1404/07/02 | 15:17

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی و فرماندار ارومیه گفت: دانش آموزان و دانشجویان پرچمدار اقتدار کشور هستند چرا که علم و دانش کلید عزت و پیشرفت ایران اسلامی است .

به گزارش نای قلم، رسول مقابلی در سومین همایش روایت رستگاری اظهار کرد: در دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت بزرگ ایران، رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب و رشادت رزمندگان اسلام موجب پیروزی جبهه حق بر باطل شد.

وی افزود: امروز هم ما باید مقابل تفرقه افکنی دشمنان بایستیم چرا که دشمنان به دنبال اختلاف افکنی در داخل کشور هستند.

مقابلی اضافه کرد: این روایتگری‌ها باید سرآغاز یک خیزش بزرگ در جامعه باشد به گونه‌ای که هر بانوی ایرانی روایتگر این ایستادگی‌ها و شجاعت‌های مادران و‌همسران شهدا باشند.

در این آیین از کتاب بهشت در اردیبهشت نیز که به قلم خانم ساعدی نگاشته شده بود رونمایی شد و از خانواده شهید یوسف داورپناه و خانواده معظم شهدای اقتدار ایران اسلامی شهرستان ارومیه نیز تجلیل شد.

سال آینده نیز در چهارمین همایش روایت رستگاری به روایتگری حماسه آفرینی‌های مادر شهید علی اصغر جودی پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات