NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

امام جمعه ارومیه تاکید کرد؛

لزوم حفظ اتحاد و انسجام ملت تا پیروزی نهایی

تاریخ انتشار: 1405/01/21 | 16:27

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه با تاکید بر لزوم حفظ اتحاد و انسجام ملت تا پیروزی نهایی، حضور پرشور در خیابان‌ها و عرصه‌های مختلف را نشان‌دهنده اقتدار ملی عنوان کرد.

به گزارش نای قلم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره بر ضرورت حفظ وحدت و تبعیت از ولایت، اظهار داشت: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توان داخلی و اراده ملت ایران، شروط خود را در عرصه‌های مختلف در فضای بین المللی مطرح کرده و اجازه نخواهد داد دشمنان به‌ویژه آمریکا شروط خود را به کشور تحمیل کنند.

وی با اشاره به اهمیت انسجام ملی افزود: آنچه امروز بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد، حفظ اتحاد، همدلی و اعتماد به وعده‌های الهی است. در این مسیر، تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری یک اصل اساسی بوده و همه آحاد جامعه باید در این مسیر حرکت کنند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی ادامه داد: طی ۳۷ سال گذشته، قائد شهید انقلاب اسلامی در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب حرکت کردند و امروز نیز رهبر معظم انقلاب همان مسیر را با قدرت ادامه می‌دهند و این استمرار، نشان‌دهنده پویایی و استحکام نظام اسلامی است.

وی با اشاره بر لزوم تبعیت از فرمایشات رهبر معظم انقلاب گفت: معظم‌له بارها تصریح کرده‌اند که جمهوری اسلامی در برابر دشمنان خود کوتاه نخواهد آمد و در برابر اقدامات خصمانه، پاسخ قاطع داده و حقوق ملت ایران را مطالبه خواهد کرد.

امام جمعه ارومیه همچنین با اشاره به شرایط حساس کنونی، حضور مردم در صحنه را ضروری دانست و گفت: امروز وظیفه همه ماست که میدان را خالی نکنیم. حضور پرشور در خیابان‌ها و عرصه‌های مختلف، نشان‌دهنده اقتدار ملی است و این موضوع مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام قریشی با تجلیل از شخصیت والای رهبر شهید، وی را به خورشیدی تابان تشبیه کرد و افزود: ایشان فقیهی زمان‌شناس، خستگی‌ناپذیر و عالمی ربانی بود که با وسعت علمی و تجربه بالا، به تنهایی در برابر دنیای استکبار ایستادگی کرد.

وی همچنین نقش کلیدی شهید قائد امت در پیشرفت‌های علمی، نظامی و دفاعی کشور را حائز اهمیت برشمرد و گفت: ابعاد مختلف شخصیت امام شهید باید توسط علما و اندیشمندان برای جهانیان تبیین شود.

امام جمعه ارومیه با اشاره به تجاوز اخیر به کشور و تقابل ملت ایران با دشمنان، افزود: دشمنان ملت ایران هرگز خیرخواه ما نیستند و در دل‌هایشان کینه و دشمنی موج می‌زند، لذا باید نسبت به شیطنت‌های رسانه‌های بیگانه و وابسته به دشمنان هوشیار بود.

وی با تأکید بر اینکه محور اصلی در اسلام، ولایت است، گفت: باید تبعیت کامل از رهبری سرلوحه امور قرار گیرد.

امام جمعه ارومیه به سالروز شهادت امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: عالم اسلام، اعم از شیعه و برادران اهل سنت، مدیون تلاش‌های علمی این امام همام هستند که مبانی دین و شریعت را با تربیت ۴ هزار راوی و شاگرد تبیین کردند. 

وی خیرخواهی نسبت به همنوع را از واجبات جامعه اسلامی دانست و تأکید کرد: بسیاری از مشکلات کشور با رویکرد خیرخواهانه قابل حل است.

انتهای پیام/

 

ارسال نظرات