NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی خبر داد؛

تعویض ۱۵ هزار کنتور معیوب برق در آذربایجان‌غربی

تاریخ انتشار: 1405/02/18 | 14:25

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی گفت: ۱۵ هزار کنتور معیوب برق در استان تعویض و انشعابات غیرمجاز نیز جمع‌آوری می‌شود.

به گزارش نای قلم، طاهر کیامهر در گفتگویی افزود: از اسفندماه سال ۱۴۰۴ اجرای طرح ملی و جهادی «مهتاب» با محوریت مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق از سوی شرکت توانیر آغاز شده و در همین راستا اقداماتی همچون تعویض کنتورهای معیوب، جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز، تشدید بازرسی کنتورها، شناسایی و برخورد با دستکاری کنتورها و همچنین تبدیل شبکه‌های مسی به کابل خودنگهدار در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی افزود: اجرای این طرح در ماه‌های آینده با جدیت بیشتری در سراسر استان دنبال خواهد شد.

وی ادامه داد: در قالب طرح مهتاب، اصلاح بیش از یک‌هزار مورد دستکاری کنتور و تبدیل یک‌هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه مسی به کابل خودنگهدار پیش‌بینی شده که توسط نیروهای این شرکت اجرا می‌شود.

کیامهر با اشاره به اهمیت اجرای این طرح در آستانه فصل گرما گفت: طرح مهتاب نقش مهمی در افزایش پایداری شبکه برق، کاهش هدررفت انرژی و بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان دارد و به همین دلیل اجرای آن با جدیت در سطح استان پیگیری می‌شود.

وی همچنین از مشوق‌های مدیریت مصرف خبر داد و افزود: مشترکانی که دست‌کم ۱۰ درصد مصرف برق خود را کاهش دهند، می‌توانند تا ۳۰ درصد بهای انرژی مصرفی قبض خود را به‌عنوان پاداش دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: محدودسازی مصرف مشترکان پرمصرف با استفاده از ابزارهای هوشمند از سیاست‌های مهم امسال در حوزه مدیریت مصرف برق است.

انتهای پیام/

 

ارسال نظرات