NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد

ضرورت روایت‌گری اقتدار در حوزه‌های فرهنگ و رسانه

تاریخ انتشار: 1405/06/30 | 15:50

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ضرورت روایت‌گری اقتدار در حوزه‌های فرهنگ، هنر و رسانه گفت: برپایی نمایشگاه‌های کتاب یکی از جلوه‌های مهم این اقتدار فرهنگی و از ابزارهای موثر برای گسترش فعالیت‌های فرهنگی و ادبی است.

به گزارش نای قلم، مهدی محمدی در هجدهمین نمایشگاه کتاب آذربایجان‌غربی، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه‌های استانی کتاب یکی از ظرفیت‌های مهم فرهنگی کشور است.

وی افزود: ارومیه در کمتر از هفت ماه، برای دومین‌بار میزبان نمایشگاه کتاب شده است؛ رویدادی که نشان‌دهنده ظرفیت فرهنگی آذربایجان‌غربی و توجه مدیران استان به این حوزه است.

محمدی اضافه کرد: حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی در چنین رویدادهایی نشان می‌دهد مسائل فرهنگی در استان مورد توجه قرار دارد.

وی تصریح کرد: آذربایجان‌غربی از ظرفیت نخبگان و مشاهیر بسیاری در حوزه‌های مختلف ادبی و فرهنگی برخوردار است و این ظرفیت می‌تواند زمینه‌ساز گسترش فعالیت‌های فرهنگی در استان باشد.

محمدی با اشاره به گفت‌وگوهای خود با استاندار آذربایجان‌غربی درباره مسائل فرهنگی استان اظهار کرد: در ماه‌های گذشته درباره دغدغه‌ها و مسائل فرهنگی استان با استاندار گفت‌وگوهایی داشته‌ایم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در حد توان برای پیگیری و حمایت از برنامه‌های فرهنگی استان در کنار مجموعه‌های فرهنگی خواهد بود.

وی اظهار کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری، وظیفه ما روایت‌گری دائمی اقتدار در حوزه‌های فرهنگ، هنر و رسانه است و در این میان، برپایی نمایشگاه‌های کتاب یکی از ابزارهای قدرتمند برای تحقق این هدف محسوب می‌شود.

محمدی با اشاره به تلاش‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای احیای رویدادهای فرهنگی افزود: با همت این وزارتخانه و مرکز ادبیات داستانی، پس از وقفه‌ای شاهد ازسرگیری برخی رویدادهای شاخص فرهنگی از جمله نمایشگاه کتاب آذربایجان‌غربی هستیم.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گران‌قدر انقلاب اسلامی به ویژه رهبر شهید، گفت: باید همواره یاد و نام این شهدای والامقام را زنده نگه داریم؛ چرا که در رأس آن‌ها، رهبر شهید شخصیتی ادیب، هنرشناس و دغدغه‌مند بود و پیشرفت‌های امروز در حوزه فرهنگ و هنر، مرهون اهمیت و اهتمام ویژه‌ای است که ایشان به این مقوله داشتند.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به دیدار خود با نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه نیز افزود: در این دیدار درباره مسائل و دغدغه‌های فرهنگی استان گفت‌وگو شد و توصیه‌های فرهنگی ارزشمندی مطرح شد که مورد توجه قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظرات

    تازه ترین عناوین