NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

در آذربایجان‌غربی انجام می شود؛

بهره‌برداری از ۶ هزار واحد از طرح‌های نهضت ملی مسکن

تاریخ انتشار: 1404/06/22 | 14:04

مدیرکل و رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده تا دهه فجر امسال شش هزار و ۲۵۷ واحد از طرح‌های نهضت ملی مسکن در سطح شهرستان‌های آذربایجان‌غربی آماده بهره‌برداری و واگذاری به متقاضیان می شود.

به گزارش نای قلم، پیمان آرامون امروز در جلسه ویدیو کنفرانسی پایش طرح‌های نهضت ملی مسکن اظهار داشت: این طرح‌ها در بخش‌های مسکن شهری، روستایی، خودمالکی، بازآفرینی و جوانی جمعیت هستند که به متقاضیان اعطا می‌شود.

وی بیان کرد: نهضت احداث مسکن در آذربایجان‌غربی با جدیت دنبال می‌شود و در حال حاضر مشکلی از بابت تامین اراضی مورد نیاز برای احداث طرح‌های نهضت ملی مسکن وجود ندارد.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی تاکید کرد: این اراضی، توسط الحاق زمین تامین شده که این امر نشان از عزم جدی و تاکید مقام عالی استان  و راه و شهرسازی برای طرح‌های نهضت ملی مسکن است.

آرامون افزود: احداث طرح‌های مسکن، به‌ویژه در شرایط اقتصادی و اجتماعی امروز، از اهمیت حیاتی برخوردار است و نقش کلیدی در بهبود کیفیت زندگی و تقویت امنیت اجتماعی ایفا می‌کند.

گفتنی است در ادامه این جلسه حاضران به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات