NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

.

مرکز نوآوری تخصصی معدن در دانشگاه صنعتی ارومیه در دستور کار فوری قرار گرفت

تاریخ انتشار: 1404/08/28 | 14:57

در ادامه دیدارهای صمیمانه دکتر پوراسد، رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه با دانشکده‌های مختلف، نشست تخصصی با رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکده صنایع و فناوری‌های معدنی روز گذشته در فضایی کاملاً صمیمی و سازنده برگزار شد.

به گزارش نای قلم، دکتر یعقوب پوراسد در این نشست با اشاره به مأموریت‌های ابلاغ‌شده از سوی استاندار محترم آذربایجان غربی به دانشگاه صنعتی ارومیه، تأکید کرد: ایجاد و راهبری مرکز نوآوری و کارآفرینی تخصصی معدن یکی از مأموریت‌های اصلی و اولویت‌دار دانشگاه است و دانشکده صنایع و فناوری‌های معدنی به دلیل برخورداری از ظرفیت‌های علمی ارزشمند و حضور اساتید موفق و پیشرو در حوزه صنایع و معادن، نقش کلیدی و محوری در دستیابی به اهداف تعیین‌شده و برنامه‌ریزی‌شده خواهد داشت.

رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه، این دانشکده را یکی از فعال‌ترین و پویاترین مجموعه‌های دانشگاه برشمرد و افزود: برگزاری رویدادها، همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی در سطوح منطقه‌ای و ملی می‌تواند ظرفیت‌های علمی موجود در دانشگاه را به نمایش عموم بگذارد، هم افزایی و ارتباط مؤثرتری بین دانشگاه ها، اندیشمندان حوزه های تخصصی و صنعت استان ایجاد کند.»

وی با اشاره به توانمندی‌های برجسته این دانشکده در حوزه معدن و صنایع معدنی، تصریح کرد: این دانشکده می‌تواند با تمرکز بر نوآوری‌های معدنی، حمایت علمی مؤثری از توسعه صنعتی و معدنی استان ارائه دهد و به‌عنوان پلی محکم بین دانشگاه و صنعت منطقه عمل کند.

پوراسد همچنین تأکید کرد: با تقویت زیرساخت‌های لازم، مشارکت فعال اساتید و دانشجویان و تخصیص منابع مورد نیاز، مرکز نوآوری تخصصی معدن در آینده نزدیک راه‌اندازی می شود و دانشگاه صنعتی ارومیه به مرجع اصلی نوآوری‌های معدنی در استان و منطقه تبدیل می‌شود.

در ادامه این نشست صمیمانه، اساتید دانشکده صنایع و فناوری‌های معدنی به بیان نظرات، انتقادات سازنده و پیشنهادهای کاربردی خود پرداختند و برنامه‌های عملی، ایده‌های اجرایی و راهکارهای توسعه‌ای در حوزه معدن و صنایع مرتبط به‌طور مفصل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه ضمن استقبال گرم از دیدگاه‌های مطرح‌شده، دستور پیگیری فوری، تشکیل کارگروه ویژه برای تدوین برنامه اجرایی مرکز نوآوری معدن و تخصیص منابع لازم را صادر کرد و اظهار داشت: این‌گونه نشست‌های تخصصی به‌صورت منظم ادامه خواهد یافت تا با هم‌افزایی حداکثری، مأموریت‌های محوله در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

انتهای پیام/

 

 

ارسال نظرات