نماینده مجلس با نقد عملکرد کارگزاران نظام گفت: پزشکیان وارث ناکارآمدیهای قبلی است اما دلیلی برای کوتاهی دولتش نمیشود.
به گزارش نای قلم از اطلاعات آنلاین، احمد انارکی اظهار کرد: دولت، مجلس و سایر ارگان های انتخابی و انتصابی باید یکبار برای همیشه شیوه مدیریتی خود را بررسی کنند و درصدد رفع نقصان برآیند تا «عبور از بحران» و در نتیجه « دستیابی به توسعه» محقق شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با گفتن اینکه «شرایط اقتصادی نگرانی مردم را بیش از پیش کرده است» افزود: قیمت ارز و طلا و گرانی سرسام آور اقلام مصرفی و . . . دغدغه معیشتی مردم را تشدید کرده است. البته کاهش نرخ ارز و طلا که به واسطه مذاکره ایران و آمریکا اتفاق افتاد، باعث تلطیف در جامعه شد. اما واقعیت این است که باید به فکر چاره باشیم تا بلکه آرامش لازم را به جامعه تزریق کنیم. در این بین گروهی از مردم نگران کم ارزش شدن سرمایه های خود هستند و از آنجایی که بورس را مطمئن نمی دانند، به بازار ارز ورود می کنند تا سرمایه شان حفظ شود که همین هم یکی از دلائل گرانی دلار به شمار می رود.
این نماینده مجلس در مجلس دوازدهم در ادامه گفت: خوشبختانه مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در همین قدم های اول تاثیر مثبتی بر بازار ارز و طلا و در نتیجه بر فضای اقتصادی کشور گذاشت تا امیدواری به ترمیم ساختار اقتصادی زیاد شود. البته نکته مهم و حیاتی این است که اشتباه گذشته را تکرار نکنیم، تا اینطور نباشد که کل مدیریت کشور را رها کنیم و منتظر توافق باشیم. عده ای در شرایطی تحریم را مقصر ۱۰۰ درصدی شرایط می دانند که باید اذعان کنیم، اگر دلائل داخلی ناکارآمدی را منکر شویم، برچیده شدن همه محدودیت های بین المللی هم دردی از دردهای اقتصاد را درمان نخواهد کرد.
او افزود: نظام حکمرانی در سطوح مختلف باید به این تشخیص برسد که سهم سوءمدیریت، روش های غلط مدیریت داخلی از تحریم ها بیشتر نباشد، کمتر هم نیست. بنابراین دولت، مجلس و سایر ارگان های انتخابی و انتصابی باید یکبار برای همیشه شیوه مدیریتی خود را بررسی کنند و درصدد رفع نقصان برآیند تا «عبور از بحران» و در نتیجه «دستیابی به توسعه» محقق شوند. اینکه در کشور شاهد بی نظمی مالی، تصمیم های غلط، بی توجهی نظرات کارشناسی و . . . هستیم، هیچ ربطی به تحریم ها ندارد و اگر فکری به رفع و رجوع این معضلات نشود، توافق بر سر هسته ای هم به طور قطع نمی تواند گره گشا باشد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره با اینکه «دولت پزشکیان ماموریت دشواری پیش روی خود می بیند» تصریح کرد: دولت چهاردهم وارث ناکارآمدی هایی است که عمدتا ریشه در تصمیم سازی اشتباه و بی توجهی به کارِ کارشناسی در گذشته دارد. در شرایطی عده ای در شروع به کار دولت مستقر، شرایط را مطلوب و کشور را در مسیر پیشرفت و توسعه معرفی می کردند که دولتی های فعلی در آغاز به کار خود با انبوهی از ناترازی ها در بخش های مختلف مواجه شدند. البته این دلیلی بر کوتاهی و اهمال دولت پزشکیان نمی شود. به این معنی که بحران هر چقدر هم جدی باشد، رسالت دولت مردان اصلاح امور از طریق به کارگیری پتانسیل های موجود در کشور است.
انتهای پیام/