NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

در سفر یک روزه به ارومیه عنوان شد

توجه به شکل‌دهی زیست‌بوم کسب‌وکار؛ لازمه افزایش تولید

تاریخ انتشار: 1402/03/27 | 22:21

مدیرکل خدمات کسب‌وکار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: لازمه افزایش تولید در کشور، توسعه زیرساخت های مورد نیاز کسب وکار و توجه به شکل‌دهی زیست‌بوم کسب‌وکار است.

به گزارش خبرنگار نای قلم، امیرحسین اسدی در سفر یک روزه خود به ارومیه در دیدار با رییس پارک علم و فناوری و مدیران شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه ارومیه، اظهار کرد: زیست‌بوم کسب‌وکاری که فقط به زیرساخت و تامین مالی نظر ندارد و همزمان توجه ویژه ای به بازاریابی داخلی و بین المللی، فناوری و ارتقای دانش تولید، فرهنگسازی و مردمی سازی اقتصاد، مبانی حقوقی و اصلاح قوانین، سرمایه انسانی و افزایش مهارت کسب‌وکار، تامین زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم افزاری، تامین مالی و روش های مدرن تامین مالی و اصلاح حکمرانی تولید مبتنی بر راهبردهای کلان ملی دارد.

وی افزود: برای دستیابی به رشد تولید باید نگاه ویژه ای به رشد فناوری، افزایش بهره وری و ارتقای مبانی سرمایه انسانی در کسب‌وکار داشته باشیم.

مدیرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صمت اضافه‌ کرد: یک واحد تولیدی صنعتی همانند انسان که به یک پزشک خانواده نیاز دارد و باید هر چند ماه یک بررسی کامل سلامت انجام دهد، یک کارآفرین نیز از مرحله شروع به کار خود نیاز دارد تا از یک پزشک امین و متخصص کسب‌وکار در مسیر حرکت خود استفاده کند.

اسدی تصریح کرد: کارآفرین باید هر شش ماه عارضه‌یابی کسب وکار خود را انجام دهد، دفاتر مالی را بسنجد، استراتژی تدوین کند، اثربخشی کلان اقتصاد بر کسب‌وکارش را بررسی کند، برای مشکلات و بحران‌ها آماده شود و با هدف جذب بازار بین‌المللی مطالعه و با فن‌آوری و هوشمندسازی خود را برای تولید محصولات بهتر آماده کند و این مراحل اغلب با حضور یک مشاور توانمند به خوبی انجام می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت هدایت سرمایه های جامعه به سمت تولید گفت: باید تلاش کنیم تا فرهنگ تولید، جای خود را به فرهنگ واسطه گری بدون منطق بدهد و ارزش افزوده تولید در کشور، ده ها برابر بیش از ارزش افزوده واسطه گری و استفاده از افزایش قیمت کالاهای سرمایه ای وابسته به تورم شود.

اسدی گفت: فناوری هم یکی از مهمترین ابزارهای دستیابی به رشد تولید است. برای دستیابی به رشد تولید و توسعه صنعتی و تداوم آن باید تمرکزی ویژه در بخش توسعه فناوری داشته باشیم. توسعه فناوری و استفاده از فناوری در تمامی مراحل تولید، یکی از روش های بسیار مهم در رشد تولید است.

در این دیدار مدیران شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه ارومیه به طرح مشکلات و موانع موجود در واحدهای خود پرداختند و مدیرکل خدمات کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز برای رفع این موانع راهکارها و پیشنهاد های لازم را ارائه کردند.

پس از پایان جلسه مدیرکل خدمات کسب وکار وزارت صنعت، معدن و تجارت از چند واحد دانش بنیان فعال در شهرستان ارومیه نیز بازدید به عمل آوردند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات