NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

معاون استاندار:

بازار نیازمند رصد و پایش منظم است

تاریخ انتشار: 1403/02/07 | 14:37

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی گفت: رصد و پایش منظم بازار نیاز و لازم است قبل هر رخدادی در میدان عرضه و تقاضا انجام و مدیریت شود.

به گزارش نای قلم، جواد کرمی امروز در جلسه تنظیم بازار استان اظهار کرد: در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان در استان با وجود اینکه عده ای در انتظار تلاطم در بازار بودند با پیگیری های استاندار و مدیریت انجام شده در کنار همکاری شهروندان آرامش در بازار عرضه و تقاضا حاکم بود.

وی افزود: بازرسی های مستمر بازرسان تنظیم بازار و اتاق اصناف علت اصلی این آرامش بود که جای قدردانی دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه رسالت اصلی تنظیم بازار کاهش التهاب بازار است، افزود: التهابی در بازار در زمینه تولید کالاهای اساسی در ۲ ماه گذشته با وجود قرار گرفتن در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز مشاهده نشده ولی چرخه توزیع کالا در استان نیازمند مدیریت است.

کرمی گفت: آسیب شناسی در زمینه مشکلات موجود در تولید و توزیع به صورت مستمر لازم است و اعضای تنظیم بازار موظف به رصد کامل شرایط هستند.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب تنظیم بازار در رصد افزایش شهریه مدارس غیرانتفاعی در سال تحصیلی جاری و همچنین نظارت جدی بر تهیه لباس فرم مدارس اظهار کرد: باتوجه به افزایش کرایه خودرو های حمل و نقل عمومی در سطح شهر لازم است نظارت ها افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به مدیریت جمع آوری سیب صنعتی در استان بیان کرد: سیب تولیدی در استان بر پایه صادرات تولید می شود و تمامی محصول قابلیت استفاده در آذربایجان غربی ندارد هرچند در این زمینه ظرفیت های خوبی در بخش فراوری وجود دارد.

وی با بیان اینکه سال گذشته قیمت سیب صنعتی بسیار مطلوب بود گفت: جمع آوری بهداشتی این محصول خواسته شهروندان بود که بعد از تلاش های بسیار و همکاری سردخانه داران محقق شد.

کرمی درباره صادرات سیب نیز گفت: استانداری تمام تلاش خود را برای جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار سیب درختی در ماههای گذشته انجام داده است حتی عوارض ۳۵ درصدی وضع شده برای این محصول نیز اعمال نشد تا بازار مدیریت شود.

وی افزود: کشاورزان بخش عمده ای از سیب درختی تولیدی خود را در ایام عید عرضه کردند و براساس اطلاعات سامانه جامع انبارها میزان سیب موجود در استان ارزیابی و به‌زودی این اطلاعات منتشر می شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی در این جلسه اظهار کرد: در طول اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز ۱۴۰۳ در استان ۱۱ هزار و ۹۴۵ مورد بازرسی از واحدهای صنفی، تولیدی، خدماتی، انبار و سردخانه ها، عمده فروشی‌ها، خرده‌فروشی‌ها انجام شده است.

عبدالحمید سرتیپی افزود: با انجام بازرسی‌های فوق ۲ هزار و ۳۴۷ فقره پرونده تخلف صنفی به ارزش بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال تشکیل و جهت رسیدگی بیشتر و صدور حکم نهایی به دستگاه های ذیربط ارجاع گردید.

وی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی اجرای طرح ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ که از ۱۶ اسفندماه سال ۱۴۰۲ آغاز و در ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به پایان رسید، ۴۱ اکیپ بازرسی در سطح استان در دو شیفت صبح و بعدازظهر از واحدهای مختلف صنفی بازرسی و اقدام به نظارت میدانی و تشکیل پرونده‌های مختلف تعزیراتی نمودند.

مدیرکل صمت آذربایجان غربی با اشاره به برگزاری متعدد جلسات با ادارات ذیربط در راستای اجرای موثر طرح نظارتی و تنظیم بازار گفت: تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی، شرکت پشتیبانی امور دام، اتاق اصناف مرکز استان، اتحادیه‌های صنفی، بازرسی اصناف و سایر ارگان‌های دخیل در اجرای طرح نظارتی در قالب اکیپ‌های مشترک با بازرسان صمت استان حضور مستمر داشتند و در پیشبرد کیفی بازرسی‌ها نقش بسزایی را ایفا کردند.

سرتیپی اضافه کرد: با عنایت به تقارن ماه مبارک رمضان با عید نوروز ۱۴۰۳ و آغاز سفرهای نوروزی و همچنین در راستای اجرای مصوبات جلسات ستاد خدمات سفر استان، اکیپ‌های مشترک بازرسی با حضور نمایندگان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و میراث‌فرهنگی تشکیل و نسبت به نظارت و بازرسی از رستوران‌های شهری و بین شهری، هتل‌ها، مهمان‌پذیری‌ها، غذاخوری‌ها و خدمات مورد نیاز مسافران نوروزی در طول تعطیلات نوروزی اقدام و با متخلفین برخورد قانونی صورت پذیرفت.

وی بیان کرد: در طول اجرای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ بیشترین تخلفات پرونده‌های متشکله مربوط به عدم درج قیمت با یک هزار و ۱۰۷ مورد، گران‌فروشی با ۴۶۰ مورد و کم‌فروشی با ۱۰۱ مورد بوده است که پرونده‌های متخلفان پس از تکمیل جهت رسیدگی و رای نهایی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات