NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

مدیریت شعب بانک مسکن آذربایجان غربی اعلام کرد

پرداخت تسهیلات برای بهسازی و بازسازی 236 واحد فرسوده

تاریخ انتشار: 1401/10/25 | 17:46

مدیر شعب بانک مسکن آذربایجان غربی، تسهیلات بافت فرسوده شهری، ودیعه مسکن، فرزندآوری، قرض‌الحسنه ازدواج و اشتغالزایی را از جمله تسهیلات پرداختی بانک مسکن برشمرد و گفت: بانک مسکن آذربایجان غربی در راستای بهسازی و بازسازی 236 واحد فرسوده که از طریق شرکت بازآفرینی شهری استان معرفی شده‌اند، تسهیلات پرداخت کرده است.

به گزارش خبرنگار نای قلم، خلیل ایمانی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بانک مسکن استان برای این واحدهای فرسوده ۶۷۸ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.

وی بهسازی و بازسازی مناطق بافت شهری به ازای هر واحد را سه میلیارد ریال با نرخ ۹ درصد و بازپرداخت ۱۰ ساله اعلام کرد.

مدیر شعب بانک مسکن آذربایجان غربی از بانک مسکن به عنوان بازوی اصلی دولت در توسعه بخش مسکن به ویژه احیای بافت‌های فرسوده و ناکارآمد یاد و تصریح کرد: بانک مسکن محور اصلی اقدامات عملی برای احیای بافت‌های فرسوده استان است.

*پرداخت 18940 فقره تسهیلات

مدیر شعب بانک مسکن استان اضافه کرد: بانک مسکن استان از سال گذشته تا کنون ۱۸ هزار و ۹۴۰ فقره تسهیلات به مبلغ ۲۴ هزار میلیارد ریال پرداخت کرده است.

وی با اشاره به تسهیلات خرید مسکن نیز افزود: برای ۲۷۸ واحد مسکونی مبلغی بالغ بر۵۷۲ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

*پرداخت تسهیلات حوادث غیرمترقبه برای 1634 فقره

ایمانی اذعان کرد: تسهیلات حوادث غیرمترقبه در قالب ساخت، تعمیر و معیشت به زلزله‌زدگان شهرستان قطور برای یک هزار و 634 فقره و انواع متمم نیز ۶۵۴ فقره پرداخت شده است.

وی افزود: بانک مسکن استان همچنین برای زلزله خوی و سلماس نیز یک هزار میلیارد ریال تسهیلات متضمن شده است که تسهیلات ۱۲واحد پرداخت شده و ۱۵۰واحد دیگر در قالب تسهیلات جعاله در مرحله تشکیل پرونده هستند.

*پرداخت 5 هزار میلیارد ریال در قالب نهضت ملی مسکن

ایمانی، با اشاره به اینکه اولویت اصلی این بانک اعطای تسهیلات برای ساخت نهضت ملی مسکن است، افزود: در ارومیه برای هر واحد ٣۵٠ میلیون تومان و در سایر شهرها٣٠٠ میلیون تومان با نرخ ١٨ درصد و مدت بازپرداخت  ٢٠ ساله اختصاص می یابد.

وی خاطرنشان کرد: از تعداد سه هزار و 200 واحد ثبت‌نامی با میزان 10 هزار و 500 میلیارد ریال تاکنون پنج هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

مدیر شعب بانک مسکن استان اظهار کرد: از مردم درخواست داریم که اگر زمین دارند، در قالب خودمالک و یا تعاونی‌های مسکن از این تسهیلات استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه مالکان در این طرح، به خرید اوراق یا سپرده گذاری نیاز ندارد، گفت: افرادی می توانند از تسهیلات این طرح استفاده کنند که سرپرست خانوار بوده، سابقه دریافت تسهیلات مسکن و زمین دولتی نداشته باشند.

*پرداخت تسهیلات مسکن روستایی

ایمانی در خصوص تسهیلات مسکن روستایی نیز گفت: با معرفی بنیاد مسکن از سال گذشته تاکنون بالغ بر یک هزار و 241 واحد به مبلغ یک هزار و 117 میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی مدت بازپرداخت تسهیلات مسکن را در حال حاضر در مجموع 20 سال عنوان کرد و گفت: پنج سال این مدت شامل دوران مشارکت و 15 سال نیز مدت زمان فروش اقساطی این طرح است.

*پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه

مدیر شعب بانک مسکن استان با اشاره به اینکه بانک مسکن تسهیلات قرض‌الحسنه نیز پرداخت می‌کند، ادامه داد: وام های قرض الحسنه مربوط به وام ازدواج، وام فرزندآوری و اشتغالزایی است.

وی با اشاره به اینکه بانک مسکن همسو با سیاست‌های کلان جمعیتی کشور در این حوزه آماده پرداخت تسهیلات است، تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری را برای فرزندان اول ۲۰۰ میلیون ریال، فرزند دوم ۴۰۰ میلیون ریال، فرزند سوم ۶۰۰ میلیون ریال، فرزند چهارم ۸۰۰ میلیون ریال و فرزند پنجم را یک میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: از سال گذشته تاکنون ۴۷۷ فقره به مبلغ ۱۹۴ میلیارد ریال تسهیلات فرزندآوری توسط بانک مسکن استان پرداخت شده است.

ایمانی در خصوص تسهیلات ازدواج نیز توضیح داد: بانک مسکن استان در این بازه زمانی 2 هزار و 377 فقره به مبلغ 2 هزار و ۵۷۶ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج به زوجین پرداخته است.

وی افزود: تسهیلات اشتغالزایی مددجویان بهزیستی و کمیته امداد تاکنون برای یک هزار و 333 فقره پرونده تشکیل شده و یک هزار و 63 ميليارد ريال پرداخت شده است.

مدیریت شعب بانک مسکن آذربایجان غربی با اشاره به مشارکت بانک مسکن در امور عام‌المنفعه، آزادی زندانیان و ساخت مدرسه نیز گفت: از بین ۳۴ مدرسه ساخته شده توسط بانک‌های مسکن سراسر کشور، ساخت دو مدرسه (شش کلاسه در چایپاره و مدرسه سه کلاسه در روستای بانی بخش سیلوانا ارومیه) توسط بانک مسکن استان ساخته شده است.

کد خبرنگار: 983127

انتهای پیام/

ارسال نظرات