1405/05/28
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد؛
تجهیز ۹۰ درصد مزارع آذربایجان‌غربی به آبیاری نوین

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: با اجرای سیاست‌های مدیریت منابع آبی، هم‌اکنون بیش از ۹۰ درصد از مزارع گوجه‌فرنگی استان مجهز به سامانه آبیاری میکرو (نوار تیپ) شده‌اند.

به گزارش نای قلم، محمدرضا اصغری در گفتگویی اظهار کرد: ارقام کشت‌شده در مزارع استان از نوع هیبرید پرمحصول از جمله متین، سوپرلونا، کارن، کمودور و ۸۳۲۰ هستند و شهرستان‌های ارومیه، میاندوآب و شاهین‌دژ بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده‌اند.

وی از آغاز برداشت گوجه‌فرنگی از سطح سه‌هزار و ۸۵۰ هکتار از مزارع استان خبر داد و افزود: پیش‌بینی می شود امسال بیش از ۲۴۶ هزار تن محصول از این مزارع برداشت شود.

اصغری با اشاره به کاهش سطح زیر کشت گوجه‌فرنگی در سال جاری در راستای اجرای برنامه‌های اصلاح الگوی کشت، اظهار کرد: بر اساس برآوردهای اولیه، پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲۴۶ هزار و ۴۰۰ تن گوجه‌فرنگی از مزارع استان برداشت شود.

وی با اشاره به ظرفیت ۵۵۰ هزار تنی صنایع تبدیلی و تکمیلی این محصول در آذربایجان‌غربی، افزود: سرانه مصرف سالانه گوجه‌فرنگی استان به صورت تازه‌خوری و فرآوری‌شده حدود ۱۷۵ هزار تن است و مازاد تولید علاوه بر تأمین نیاز سایر استان‌ها، ظرفیت مناسبی برای صادرات به کشورهای همسایه به شمار می‌رود.

انتهای پیام/



دانلود فایل