1404/06/27
مشاور رییس‌جمهور:
عقلانیت؛ رکن اصلی توسعه/ ریشه توسعه در ارتباطات است

 

مشاور رییس‌جمهور گفت: هر حکومتی برای مردم محدودیت اینترنت ایجاد کند از توسعه عقب می‌ماند چرا که ریشه توسعه در ارتباطات است.

به گزارش نای قلم، علی عبدالعلی زاده روز پنجشنبه در آیین اقتصاد آذربایجان غربی چالشها و راهکارها اظهار کرد: توسعه با پول شروع نمی‌شود بلکه با عقل اتفاق می‌افتد و انسان وقتی آن را می‌فهمد تصمیم می‌گیرد در وجود خودش آن را ایجاد کند.

وی افزود: برای صحبت کردن درباره توسعه نباید به استان و کشور و منطقه فکر کنیم بلکه باید خود توسعه را فهمید و به یک فهم واحد از توسعه رسید.

مشاور رییس‌جمهور ادامه داد: ایران اسلامی از استعداد توسعه بالایی برخوردار بوده و ظرفیت های بسیاری در این زمینه دارد.

عبدالعلی زاده با اشاره به اینکه در توسعه باید مراحل تکاملی را طی کنیم اضافه کرد: امروز در کشور هر کسی در این باره حرف می‌زند کلی گویی می‌کند و در برخی موارد در کلی گویی ها متناقض هم حرف می‌زنند.

وی ادامه‌داد: توسعه یعنی گذر از مرز دانش جهانی و هر جایی این توسعه اتفاق می‌افتد آن کشور توسعه یافته می‌شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی هم در این آیین گفت: کسانیکه مسوولیت دارند در مقابل خداوند بیشتر باید پاسخگو هستند و نوع نعمت و مسوولیت پاسخگویی را ضریب می‌دهد.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی گفت: ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی زندگی می‌کنیم و باید سطح زندگی عمومی و معمولی برای مردم تامین شود و مردم این حق را دارند که باید آرامش داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه مساله زندگی‌ متعارف و معمولی حق مردم کشور است اضافه کرد: برخی از صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی خودشان با مشکل مواجه هستند که لازم به پیگیری جدی و رفع مشکل است.

انتهای پیام/



دانلود فایل