1405/02/26
شهردار ارومیه خبر داد؛
اجرای ۸۵ درصدی شمع‌های روگذر مخابرت ارومیه

 

شهردار ارومیه از تکمیل ۸۵ درصدی عملیات اجرایی شمع‌های سازه روگذر مخابرات ارومیه خبر داد.

به گزارش نای قلم، آیدین رحمانی رضائیه در گفتگوی اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل شهری و کاهش گره‌های ترافیکی، پروژه روگذر مخابرات ارومیه با پیشرفت قابل توجهی همراه بوده است.

وی افزود: با تلاش شبانه روزی عوامل اجرایی و پیمانکار پروژه، پیشرفت کلی این طرح مهم عمرانی از مرز ۲۳ درصد عبور کرده است.

رحمانی رضائیه گفت؛ پروژه روگذر مخابرات از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری ارومیه محسوب می‌شود، که با هدف روان‌سازی ترافیک در یکی از شریان‌های حیاتی شهر و تسهیل عبور و مرور شهروندان طراحی شده است.

شهردار ارومیه در بخش دیگری از سخنانش گفت: پروژه روگذر مخابرات شامل احداث ۴۵۰ متر پل در دو مسیر رفت و برگشت است و اجرای شمع‌های این سازه که پایه‌های اصلی پل محسوب می‌شوند و با جدیت و تلاش شبانه‌روزی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع ۴۳ حلقه شمع پیش‌بینی شده، ۳۸ حلقه با موفقیت اجرا شده که نشان‌دهنده تکمیل بخش عمده‌ای از این مرحله حساس است.

وی با اشاره به حجم بالای مصالح مصرفی در این پروژه، افزود: تاکنون بیش از ۲۸۰ تن آرماتور در ساخت شمع‌ها و سازه پل به کار رفته است و ۲۰۰ تن ورق فولادی مورد نیاز نیز خریداری شده و در مراحل بعدی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

رحمانی رضائیه ضمن ابراز امیدواری نسبت به پیشرفت مستمر پروژه، بر پایبندی به برنامه زمان‌بندی تأکید کرد و گفت: با وجود پیچیدگی‌های فنی و حجم بالای کار و با توجه به شرایط وضعیت جنگی و رکود اقتصادی تلاش می‌کنیم تا عملیات اجرایی را طبق زمان‌بندی مصوب به اتمام برسانیم.

رحمانی رضائیه تاکید کرد؛ پیشرفت ۲۳ درصدی کل پروژه، نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت شهری برای تکمیل هرچه سریع‌تر این روگذر و ارائه خدمات بهتر به شهروندان است.

وی در ادامه سخنانش اذعان داشت: این پروژه که با سرمایه‌گذاری قابل توجهی از سوی شهرداری ارومیه در حال اجراست، نقش مهمی در بهبود جریان ترافیک، کاهش زمان سفر و افزایش ایمنی تردد در منطقه خواهد داشت.

شهردار ارومیه گفت: مدیریت شهری ارومیه با تأکید بر لزوم تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی، بر ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و توسعه متوازن شهر اهتمام ویژه دارد.

انتهای پیام/



دانلود فایل