1404/02/05
رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی:
طعم نوستالژیک سفره‌های ایرانی بر‌می‌گردد

 

رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی گفت: طعم نوستالژیک سفره‌های ایرانی بر‌می‌گردد.

به گزارش نای قلم، مهندس رضا محمودی، با ابراز نگرانی از شیوع بیماری‌های قلبی -عروقی، گوارشی و دیابت در استان، مصرف گسترده نان سفید را یکی از عوامل اصلی این مشکل عنوان می‌کند.

وی گفت: آرد سفید فاقد فیبر است و همین امر باعث مشکلات گوارشی و افزایش ریسک بیماری‌های مزمن می‌شود.

محمودی اضافه کرد: نان کامل یا سبوس‌دار، به دلیل وجود فیبر به هضم غذا کمک کرده و از بروز یبوست و سایر مشکلات روده‌ای جلوگیری می‌کند.

رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی تأکید کرد: نان سبوس‌دار نقش مهمی در کنترل قند خون و فشارخون دارد.  با توجه به اینکه عرضه نان سبوس‌دار، در محل کارخانه‌ آرد فردوس آغاز شده است.

 رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی گفت: «یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، کمبود آگاهی مردم از فواید نان سبوس‌دار است.

محمودی بیان کرد: برنامه‌های آموزشی گسترده‌ای را برای افزایش سواد غذایی مردم در نظر گرفته‌ایم.

وی در ادامه‌ صحبت‌های خود از برگزاری جلسات تخصصی با دستگاه‌های اجرایی ذی نقش و برنامه‌ریزی برای کاهش تولید آرد سفید و جایگزینی آن با آرد سبوس‌دار خبر داد.

انتهای پیام/



دانلود فایل