1404/04/06
امام جمعه ارومیه:
برخی می خواهند یکدلی ملت ایران را کوچک نشان دهند

 

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: برخی می خواهند یکدلی و ایستادگی ملت ایران در برابر قدرت های زورمدار را کوچک نشان دهند.

به گزارش نای قلم، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در خطبه های این هفته نماز جمعه ارومیه افزود: انسجام و وحدت ملت ایران نقشه خیالی رژیم صهیونیستی را باطل و موجبات شکست دشمن را فراهم کرد.

رژیم صهیونیستی با خیال اینکه ملت ایران به دلیل تحریم ها و برخی مشکلات، در صورت حمله او واکنشی از خود نشان نخواهند داد، به تمامیت ارضی کشور تجاوز کرد اما آنچه دید برخلاف تحلیل های خیالی او بود.

وی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی انسجام و همبستگی و یکپارچگی ملت ایران را دیده و مشاهده کردند که چطور ملت ایران دلاورمردان خود را دراین جنگ همراهی کردند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی ادامه داد: به دلیل سانسور شدید رژیم صهیونیستی، اخبار مربوط به ضربات ناشی از مقابله نیروهای مسلح کشورمان به این رژیم منعکس نشد در صورتیکه ضربات محکمی برآنها وارد شد.

وی به حمله نیروهای مسلح به پایگاه «العدید» آمریکا اشاره کرد و گفت: «العدید» بزرگترین پایگاه نظامی آمریکاست اما برخی خواستند این حمله را کوچک نشان دهند در حالیکه تاکنون هیچ کشوری نتوانسته به آمریکا حمله کند.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی ادامه داد: رژیم صهیونستی پس از ناتوانی در جنگ آمریکا را به میدان آورد هرچند از اول هم آمریکا حامی و پشتیبان او بود.

وی افزود: رژیم صهیونیستی نابودی نظام اسلامی، از میان بردن انرژی هسته ای و اهداف دیگری را دنبال می کرد که ایستادگی و همبستگی ملت ایران اجازه نداد به این اهداف خود برسد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: جنگ ۱۲ روزه و تجاوز نظامی رژیم جعلی اسراییل باعث شد ملت های آزادیخواه جهان به حمایت از ایران برخیزند و نفرت و انزجار خود را از این رژیم نشان دهند.

امام جمعه ارومیه همچنین از تلاش های قوه قضاییه درطول این مدت درشناسایی عوامل نفوذی، دستگیری و مجازات آنها قدردانی کرد.

وی به سومین پیام مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در این پیام به پیروزی بر رژیم صهیونیستی، پیروزی برآمریکا واتحاد و همبستگی ملت ایران دراین جنگ اشاره کرده و این موفقیت ها را تبریک گفت.

امام جمعه ارومیه همچنین از تلاش شبانه روزی نیروهای مسلح اعم از سپاه، بسیج، ارتش، نیروی انتظامی و سربازان گمنام امام زمان (عج) قدردانی کرد.

وی به هفته امربه معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: در جامعه امروز باید مقوله امربه معروف و نهی از منکر درجامعه جاری و ساری شود چراکه این مهم از فروع دین است.

فضای شهر جلوه محرم به خود گیرد

امام جمعه ارومیه با اشاره به فرارسیدن ماه محرم گفت: ضروری است به احترام این ماه، چهره شهر عوض شده و مساجد، حسینیه ها ،نقاط مختلف شهر و حتی نحوه لباس پوشیدنمان نشانگر عزاداری برای ابا عبدالله الحسین (ع) باشد.

وی ادامه داد: هیات های عزاداری در کنار روضه خوانی و نوحه خوانی از سخنرانان دعوت کنند تا به تببین قیام کربلا و معارف اهل بیت بپردازند.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی افزود: همچنین مداحان و نوحه گویان از شعارهای معتبر و انقلابی استفاده کرده و علاوه براین، عزاداری ها به دیگران مزاحمت ایجاد نکند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در خطبه نخست نماز نیز به قیام امام حسین (ع) اشاره کرد و گفت: امام حسین(ع) جان و مال و فرزندان خود را درراه مبارزه با ظلم تقدیم کرد و درس عزت و آزادگی داد؛ برهمین اساس دردین ما ذلت پذیرفتنی نیست.

امام جمعه ارومیه افزود: ملت ایران همانند همیشه در جنگ اخیر نیز با تاسی از ابا عبدالله الحسین (ع) در برابر متجاوز ایستادگی کرده و به مبارزه پرداختند.

نماز جمعه این هفته ارومیه با حضور پرشور اقشار مختلف مردم در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد.

انتهای پیام/

 

 



دانلود فایل