1405/07/06
پیوستن دو پروژه به طرح ملی «نشان دار کردن مالیات»؛
وقتی مالیات، چراغ کتابخانه‌ها را روشن می‌کند!

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی از پیوستن دو پروژه احداث کتابخانه عمومی به طرح ملی «نشان دار کردن مالیات» خبر داد.

به گزارش نای قلم، خدیجه معصومی، در گفتگویی از قرارگیری دو پروژه احداث کتابخانه عمومی در نازک علیاء شهرستان پلدشت و نالوس شهرستان اشنویه در طرح ملی «نشان دار کردن مالیات» خبر داد.

وی تصریح کرد: با هماهنگی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان 2 پروژه احداث کتابخانه در شهر نالوس شهرستان اشنویه و شهر نازک علیا شهرستان پلدشت برای طرح نشان‌دار کردن مالیات معرفی شد؛ تا خیرین و مؤدیان مالیاتی شهرستان با انتخاب پروژه‌های فوق در زمان پرداخت مالیات، زمینه ساز هدایتِ بخشی از درآمدهای مالیاتی به سمت طرح‌های اولویت‌دار و اثرگذار در جامعه باشد و چراغ یک کتابخانه را برای بازتاب نور دانایی روشن کنند.

وی ضمن تأکید بر اینکه تکمیل، تجهیز و توسعه کتابخانه‌های عمومی، به‌ویژه در مناطق کم برخوردار، می‌تواند زمینه حضور بیشتر مردم در کتابخانه‌ها و بهره‌مندی نسل‌های مختلف از خدمات فرهنگی را فراهم کند، گفت: در این میان، طرح ملی «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» این امکان را فراهم می‌کند که مؤدیان مالیاتی مشمول ماده 172 قانون مالیات‌های مستقیم، با انتخاب و مشارکت در تأمین مالی پروژه‌های اولویت‌دار، سهمی مستقیم در آبادانی و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی داشته باشند.

گفتنی است، طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در سال ۱۴۰۳ برای نخستین‌بار با هدف افزایش شفافیت در محل هزینه‌کرد مالیات‌های پرداختی و تقویت مشارکت مؤدیان در توسعه زیرساخت‌های کشور اجرایی شد و مؤدیان مالیاتی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره33468662  تماس بگیرند.

انتهای پیام/



دانلود فایل