1402/02/06
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی خبر داد؛
پلمب ۲۰ مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در آذربایجان غربی

 

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: ۲۰ مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در آذربایجان غربی پلمب شد.

به گزارش خبرنگار نای قلم، سیدامید خلیل زاده امروز در گفتگوی خبری اظهار کرد: فروردین ماه امسال 11 هزار و 844 نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی انجام شد که در این بازرسی ها ۲۰ مرکز متخلف عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان شناسایی و به دستور مراجع قضایی پلمب شدند.

وی افزود: در نتیجه این بازرسی‌ها مقدار ۹ تُن انواع فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.

خلیل زاده اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی شامل رستوران های بین‌راهی و درون شهری، سردخانه‌های مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانه‌ها، هتل‌ها و مهمانسراها و بیمارستان ها انجام شده است.

وی تصریح کرد: این بازرسی‌ها با حضور ۱۳۰ نفر از ناظرن بهداشتی دامپزشکی در قالب ۹۰ گروه بازرسی، بهداشتی، دامپزشکی در دو شیفت کاری در آذربایجان غربی صورت گرفت.

خلیل زاده گفت: با توجه به اتمام طرح تشدید نظارت، بازدیدهای پی در پی توسط بازرسان دامپزشکی ادامه دارد و از شهروندان در خواست می‌ شود در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضا) و مهر دامپزشکی دقت کنند.

کد خبرنگار: ۹۸۳۱۲۶

انتهای پیام/

 

 



دانلود فایل