NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

فرماندار تکاب:

ظرفیت های گردشگری تکاب مغفول مانده است

تاریخ انتشار: 1402/02/21 | 17:35

فرماندار تکاب گفت: ظرفیت های مختلف و متنوع گردشگری این شهرستان تاکنون مغفول مانده و توجه و سرمایه گذاری ویژه ای در آن نشده است.

به گزارش خبرنگار نای قلم از تکاب اسماعیل حیدری آزاد امروز در جریان بازدید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از مجموعه جهانی تخت سلیمان افزود: تکاب علاوه بر مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان، بیش از ۱۸۰ اثر تاریخی و طبیعی ثبت ملی دارد و تعدد و فراوانی و موقعیت این آثار یک مسیر ویژه گردشگری را در تکاب به وجود آورده است.

وی بیان کرد: قدمت، تمدن و تاریخ سه هزار ساله تکاب و تخت سلیمان با بسیاری از آثار تاریخی کشور برابری می کند و این پتانسیل بزرگ نیازمند معرفی بهتر و سرمایه گذاری ویژه در راستای توسعه صنعت توریسم و گردشگری است.

فرماندار تکاب در ادامه اظهار کرد: علاوه بر این، حمام ها و مساجد تاریخی، عمارت ها و قلعه ها، کوه زندان و محوطه های موسوم به زندان در روستاها، آبشار قینرجه و چشمه های آبگرم در احمدآباد و قینرجه وضعیت ممتازی به ظرفیت های طبیعی و تاریخی تکاب بخشیده است.

حیدری آزاد با بیان اینکه شهر تاریخی شیز (تخت سلیمان) از بزرگترین ظرفیت های گردشگری منطقه است، ادامه داد: معرفی و سرمایه گذاری گردشگری در مجموعه تخت سلیمان و سایر محوطه های تاریخی تکاب نه تنها معرفی تمدن ایران بزرگ محسوب می شود بلکه موجب ایجاد رونق اقتصادی در منطقه خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه جاذبه های طبیعی و تاریخی تکاب نیازمند معرفی بیشتر و بهتر است، اضافه کرد: راه اندازی موزه بزرگ آثار باستانی، تکمیل طرح احداث و آسفالت محور میانگذر مهم گردشگری اثر ثبت ملی جاذبه طبیعی چملی گول تا مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان، ارتقاء نمایندگی میراث فرهنگی به اداره مستقل و افزایش تخصیص اعتبارات جهت معرفی آثار و جاذبه های تاریخی از مهمترین نیاز های توسعه بخش توریسم وگردشگری تکاب است.

فرماندار تکاب یادآورشد: رونق صنایع دستی به ویژه فرش دستباف افشار و تکمیل طرح گردشگری در مجموعه آبشارقینرجه و چشمه های آبگرم تخت سلیمان نیز برای توسعه صنعت گردشگری در تکاب بسیار ضروری است که امیدواریم از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نگاه ویژه ای به آنها داشته باشد.

حیدری آزاد گفت: تخصیص و افزایش اعتبارات لازم برای مرمت آثار و محوطه های باستانی و حفظ و نگهداری ابنیه وآثار تاریخی در روستاهای دورباش، اغولبیک و یولقون آغاج و پل تاریخی ساروق نیز از نیازهای اساسی تکاب در حوزه میراث فرهنگی به شمار می رود که نیازمند  توجه ویژه  مقامات و مسئولان بالادستی هستند.

وی تاکید کرد: توسعه زیرساخت های گردشگری از جمله بهسازی و آسفالت راه های دسترسی به محوطه های باستانی تکاب را به طور جدی پیگیری می کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات