NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت استان:

۸۶۰ هزار نفر در آذربایجان غربی بیمه رایگان سلامت هستند

تاریخ انتشار: 1401/07/19 | 21:58

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر ۸۶۰ هزار نفر در استان زیر پوشش بیمه رایگان سلامت هستند.

به گزارش خبرنگار نای قلم، جواد مجیدی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اجرای طرح توسعه و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار برای حمایت ویژه از نیازمندان، ۵۵۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتند.

وی نقش بیمه سلامت را بیمه رایگان افرادی عنوان کرد که هنوز بیمه ندارند و افزود: نقش بیمه سلامت در این طرح، تضمین پرداخت افزایش قیمت دارو به داروخانه‌هاست، به‌طوری‌که پرداختی مردم تغییری نخواهد داشت و افزایش قیمت را بیمه‌های درمانی پرداخت می‌کنند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان غربی تصریح کرد: افراد می‌توانند از طریق شماره‌گیری کد دستوری #1666* از وضعیت بیمه درمانی خود آگاه شوند و اگر فردی بیمه درمانی نداشته باشد می‌تواند ظرف مدت سه ماه  با مراجعه به دفاتر پیشخوان و یا سایت سلامت من برای بیمه درمانی رایگان ثبت‌نام کند.

وی با اشاره به اینکه پرداختی بستری‌های بیمه سلامت تا تیرماه پرداخت شده است، ادامه داد: هزینه اسناد سرپایی نیز تا شهریورماه به داروخانه‌ها پرداخت شده و مشکلی در این زمینه نداریم.

مجیدی افزود: البته با اجرای طرح دارویار و طی ماه‌های مرداد و شهریور، میزان هزینه‌های نسخه‌ای اداره کل بیمه سلامت آذربایجان غربی، ۸۵ درصد نسبت به خرداد افزایش داشته که این امر نشان دهنده توجه به استفاده از نسخه‌های پزشکی برای دریافت دارو و درمان است.

* مشکل خاصی در اجرای طرح دارویاری در استان وجود ندارد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی هم در این نشست خبری گفت: بازدیدها به صورت مداوم اجرا می شود و مشکل خاصی در اجرای طرح دارویاری در استان وجود ندارد.

محمد دلیرراد در خصوص نحوه بهره‌مندی مردم از مزایای طرح دارویار اظهار کرد: دارو حتما باید توسط پزشک معالج نسخه شود و سپس فرد با مراجعه به داروخانه نسبت به تهیه دارو اقدام کند، همچنین مردم می توانند از داروسازهای داروخانه ها اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز با اشاره به کمبود سرم گفت: کمبود سرم در داروخانه‌ها یک مشکل کشوری است و باید توجه داشت که تولیدات شش کارخانه تولید سُرم در کشور برای رفع نیازها کافی است.

دلیرراد افزود: متاسفانه این کارخانه‌ها با اعلام اینکه هزینه‌های تولید سُرم در کشور بسیار بالاست اقدام به کاهش سرم تولیدی خود کرده‌اند که همین امر موجب کمبود سُرم در کشور شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح دارویار در کشور قیمت سُرم افزایش چندانی پیدا نکرده است.

کد خبرنگار: 983127

انتهای پیام/

ارسال نظرات