NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

معاون آموزشی وزارت بهداشت در ارومیه تاکید کرد؛

ضرورت بازنگری در حقوق و دستمزد دریافتی دستیاران

تاریخ انتشار: 1402/03/06 | 12:23

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: بازنگری در حقوق و دستمزد دریافتی دستیاران ضروری است.

به گزارش خبرنگار نای قلم، ابوالفضل باقری‌فرد امروز در نشست با اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه اظهار کرد: امسال برای اولین بار در تاریخ وزارت بهداشت برای آزمون دستیاری تعداد چهار هزار و 300 نفر ظرفیت اعلام کردیم و در این آزمون چهار هزار نفر جذب شدند.

وی افزود: مشکلات باید احصا شود و در راستای حل آنها گام برداریم، اگر برخی رشته‌ها اضافه شود توسعه دانشگاه را هم در پی دارد.

باقری‌فرد تصریح کرد: مشکلاتی در خصوص ناوگان آزمایشگاهی رشته‌های علوم پایه به علت کمبود بودجه وجود دارد که در حال پیگیری هستیم تا حل شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اضافه کرد: در زمینه اقدامات عمرانی اگر پروژه بنای آموزشی باشد یک رونوشت هم به ما ارسال کنید تا پیگیری‌های لازم از سوی معاونت آموزشی هم صورت گیرد.

باقری‌فرد ادامه داد: نخبگان مهمترین سرمایه نیروی انسانی هستند که باید ارج نهاده شوند.

وی اظهار داشت: در همه ارگان‌ها نیروی انسانی مهمترین سرمایه انسانی هستند که در این میان نخبگان جایگاه ویژه‌تری دارند.

باقری‌فرد افزود: همه ما در تمام سطوح وزارت بهداشت باید توجه ویژه به امر آموزش داشته باشیم و دانشگاه ارومیه یکی از دانشگاه‌های بزرگ و تاریخی ماست.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه آموزش شاخص اصلی توسعه پایدار است، اذعان داشت: امید است برخی از اقدامات اساسی در حوزه امور آموزشی انجام شود تا بتوانیم بر اساس اولویت‌های کشورهای خارجی همسایه دوره‌های آموزشی ویژه پزشکان آن‌ها برگزار کنیم.

باقری‌فرد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شعار ما در آموزش این است که آموزش باید سیال و دینامیک باشد، ابراز کرد: در بخش آموزش طی سال جاری اقداماتی خوب انجام شد که از جمله آن‌ها میتوان به دستیاری کردن برخی رشته‌ها اشاره کرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اذعان کرد: سال گذشته تعداد قابل توجهی افزایش ظرفیت دانشجو در دانشگاه‌های کشور به مرحله اجرا رسید که ارومیه هم جزو این دانشگاه‌ها بود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی هم گفت: ارومیه نوزدهمین شهر تاریخی از دیدگاه یونسکوست که اولین مدرسه طب کشور توسط جوزف کاکران در این شهر تاسیس شد.

دکتر محمودلو افزود: قریب به پنج هزار دانشجو، ۱۲ دانشگاه، ۴۵ رشته تخصیلات تکمیلی، شش مرکز آموزشی درمانی با یک هزار و 700 تخت درمانی از جمله ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی است.

وی، با اشاره به کل فارغ التحصیلان دانشگاه به تعداد ۱۸ هزار نفر از ابتدای تاسیس، ابراز داشت: در پردیس خودگردان یک هزار نفر و در بخش بین المللی ۲۸۸ نفر دانشجو در حال تحصیل هستند.

محمودلو با بیان برخی از مهمترین چالش‌ها و مشکلات آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: محرومیت استان و درگیر شدن در جنگ و ناامنی های پس از جنگ، دوری پردیس دانشگاه از شهر، کم بودن فضای دانشکده داروسازی، مشترک بودن دانشکده بهداشت و پیراپزشکی، محروم بودن دانشگاه از ساختمان کلاس‌ها، کوچک بودن مرکز آزمون، کمبود تعداد هیات علمی و عدم قابل مقایسه بودن با دانشگاه‌های هم قدمت و نیز عدم گسترش تحصیلات تکمیلی از جمله مهم‌ترین چالش‌ها و مشکلات این دانشگاه است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات