NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

گفت‌وگوی اختصاصی؛

از واسطه‌گری برای ازدواج جوانان تا راه‌اندازی تولیدی

تاریخ انتشار: 1401/10/20 | 21:45

سونیا بدیع/ یکی از مهم‌ترین برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تغییر نگرش نسبت به بانوان است، به‌طوری‌که نه قرار گرفتن بانوان در پستوی خانه‌ها را می‌پذیرد، نه استفاده صرف از زنان به انواع یک ابزار را برمی‌تابد.

بنابراین با الهام از بانوان شاخص اهل بیت (ع) به این قشر از جامعه که نیمی از جمعیت را تشکیل می‌دهد، نگاه ویژه‌ می‌شود و انقلاب به آنها یک هویت واقعی به عنوان یک انسان را عطا کرده و به او شان، منزلت و پایگاه اجتماعی داده است.

در بستر این تغییر و تحول و در سایه تربیت اسلامی، زنان توانمندی پرورش یافته است، که نه تنها مادری مهربان و همسری همراه هستند، بلکه در جامعه نیز مرهمی بر زخم ها می‌باشند..

*معصونه نظامی، مادری دلسوز برای مردم میاندوآب

معصومه نظامی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کوثر حوزه حضرت زهرا (س) را می توان یکی از بانوان شاخص استان دانست که در کنار انجام وظایف مربوط به همسر و فرزند در جامعه نیز حضور فعال و تاثیرگذار دارد.

وی در زمینه‌های مختلف اعم از واسطه‌گری ازدواج گرفته تا ترک اعتیاد و اشتغال‌زایی برای بانوان سرپرست خانوار فعال بوده و از سال ۱۳۷۵ فعالیت اجتماعی و خیرخواهانه خود را آغاز کرده است.

*سوال: لطفا خودتان را معرفی بفرمایید.

معصومه نظامی هستم، ۴۱ سال دارم، متاهل و دارای یک فرزند بوده و از سال ۱۳۷۵ فعالیت اجتماعی خودم را در بستر بسیج و مساجد آغاز کرده‌ام.

همراهی همسرم را عامل موفقیت‌های خود در عرصه‌های اجتماعی می‌دانم، به ویژه اینکه ایشان یک روحانی می‌باشد.

همسرم در بسیاری از فعالیت‌هایم نقش بسیار اساسی دارد، به ویژه اینکه برای تهیه جهیزیه و بسته‌های معیشتی، کمک حالم بوده و با شناسایی خیران و جذب کمک مردمی کنار من است.

*سوال: آن طور که شنیده‌ایم به عنوان واسطه ازدواج نیز فعالیت می‌کنید، در این مورد لطفا توضیح دهید.

یکی از اقدامات و فعالیت‌های شاخص من واسطه گری در امر  ازدواج است، به طوری که  ۳۰  مورد را تاکنون محقق کرده‌ام و خوشبختانه همه شان طعم‌زندگی شیرین را می‌چشند و حتی یک مورد طلاق نیز نداشته‌ایم.

*سوال: فعالیت‌های تان در زمینه تهیه جهیزیه برای نوعروسان را لطفا توضیح دهید.

تاکنون۵۰  سری جهیزیه شامل  اقلام ضروری تشکیل زندگی مشترک را تهیه کرده به زوج های جوان تقدیم کرده‌ایم.

هزینه تامین هر جهیزیه در سال جاری  ۳۵  میلیون تومان بوده است، ولی در سال‌های قبل ۲۰ میلیون تومان می‌شد.

*سوال: به توزیع بسته های معیشتی اشاره فرمایید.

هرسال  ۵۰۰  بسته معیشتی هر کدام به ارزش ۴۵۰ هزار تومان تهیه کرده و در بین اقشار بی‌بضاعت و آسیب دیده از کرونا توزیع می‌کنیم.

همچنین در ایام شیوع ویروس کرونا نیز برنامه دوخت ماسک داشتیم، ۵ هزار عدد ماسک دوخته و توزیع کردیم.

*سوال: تاکنون برای اشتغال بانوان اقدامی انجام داده‌اید؟ لطفا توضیح دهید.

یک واحد غذای آماده و بیرون‌بر در حال راه اندازی هستیم که به حول و قوه الهی برای ۲۰ نفر از بانوان خودسرپرست فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

*سوال: به فعالیت فرهنگی و تربیتی نیز اشاره فرمایید.

آموزش های پیشگیری از اعتیاد، بستری کردن معتادان در کمپ ترک اعتیاد و حمایت از آنها تا زمان جامعه‌پذیری از جمله سایر فعالیت‌های ما در پایگاه مقاومت بسیج و مساجد است.

همچنین برگزاری دوره های آموزش قرآن، تحکیم بنیان خانواده، فرزندپروری و .... نیز جزو برنامه های مستمرمان است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات